dilluns, 30 d’octubre del 2017

SORTIDA DE 4t d'ESO al CEM COTXERES DE BORBÓ

És el desè curs que la nostra escola participa en el programa De Marxa  Fent Esport. 
Aquest programa està patrocinat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona i és La Fundació Esportsalus qui l'ha dissenyat i gestionat.
Té dues fases ben diferenciades.
La 1a fase consisteix en:
Una sessió d'una hora on la Rosa, la professora d'educació física,  s’encarrega de fer una presentació interactiva de promoció de l’oci, amb l'objectiu de motivar als joves de 4t d'ESO a fer activitat física saludable en el seu temps de lleure.
També hi ha una sortida escolar d'un matí a una instal∙lació esportiva municipal.  Els nostres alumnes han anat al CEM Cotxeres de Borbó, 4t B el 14 de novembre  i 4t A el 24 de novembre.
En aquesta sortida, s’ofereix als alumnes l’oportunitat de participar en diverses activitats fisicoesportives, en concret els nostres alumnes han fet: 

-         Indoor wolking (treball cardiovascular amb una bicicleta elíptica  al ritme de la música)
-         Radical (circuit  de força)
-         Cycling (treball cardiovascular amb bicicleta estàtica i al ritme de la música)
-         Body--Combat (treball cardiovascular que combina la música amb les arts marcials)
-         Zumba (treball cardiovascular amb música  que combina exercicis de tonificació amb passos de ball llatins.)
-         Ioga
-         Estiraments

En aquesta 1a fase, es pretén motivar als alumnes perquè facin activitat física, a través del descobriment de noves modalitats d’exercici físic més enllà de l’esport reglat i tradicional.

La 2a fase del De Marxa Fent Esport, consisteix en realitzar activitats físiques similars a les de la primera fase els dimecres i divendres, que  són les tardes d’horari lliure per als alumnes de 4t. També tots els caps de setmana poden utilitzar els serveis de lliure ús  d’aquesta instal·lació esportiva (piscina, bicicletes estàtiques, bicicletes eliptiques, cintes estàtiques, màquines de musculació....)
Aquesta fase de pràctica setmanal és de pagament reduït (9€ mensuals) i s’allarga fins complir els 18 anys.

Desitgem que el màxim nombre d'alumnes que no fan fora de l'escola  cap activitat física i que han gaudit  d'aquest matí, s'animin i s'apuntin a la segona fase. És una molt bona manera d'omplir part del seu temps de lleure.
                                                                                                                   DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ FÍSICACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada